De basis van uw interieur

Een mooi interieur begint met een goede basis: de vloer. Wilt u een inspirerende indruk van wat er allemaal kan? Kom eens over de vloer bij Wessels Wonen en Slapen. Onze adviseurs praten u graag bij. Met als doel: een vloer die optimaal past bij uw woonwensen.

We staan op vloeren van echte merken

Bij Wessels Wonen en Slapen vindt u alleen de echte topmerken. We vinden nu eenmaal dat het betere wooncomfort begint met kwaliteit. Zo vindt u bij ons PVC vloeren van o.a. MFLOR, TFD, Therdex, Ambiant, VIVA Floors, Moduleo, Quick Step en Dersimo. Karpetten van Brinker, en Brink & Campman. Tapijt van Interfloor, Desso, Bonaparte en Parade. En bijvoorbeeld traplopers van Louis de Poortere.

PVC Vloeren

Dé trend van dit moment! Deze sterke kunststof vloer heeft een sfeerrijke tegel- of houtlook en voelt warm en comfortabel aan. Makkelijk te leggen en schoon te houden, prima te combineren met vloerverwarming en geschikt voor elke vertrek, ook badkamer en keuken. Kom het mooie van PVC vloeren snel eens ontdekken!

Vivavloors vloeren

Houten en kunststof vloeren

Van houten vloeren tot laminaat. En van PVC tot vinyl en marmoleum. Bij ons vindt u elke stijl en iedere trend. Elke vloer heeft z’n eigen voordelen en eigenschappen. Meer weten over kleurencombinaties? Het effect van dessins? Over houtnerf, afwerking, levensduur? Meer informatie nodig over welke vloeren? We leggen u glashelder uit hoe het zit.

Tapijt en vloerbedekking

Geniet u graag van behaaglijk en sfeervol wooncomfort? Kies tapijt of vloerbedekking. Gemaakt van heerlijk luxe, warme en zachte materialen. Kleuren, structuren en dessins zijn er te kust en te keur. Verrassende mogelijkheden en combinaties volop dus! Tapijt is bovendien geluiddempend en warmte-isolerend. En veilig, want de kans op uitglijden is kleiner.

Het comfort van kwaliteit

Bij Wessels Wonen en Slapen doen we geen concessies aan kwaliteit. Onze collectie vloeren omvat uitsluitend topmerken. De hoogwaardige topkwaliteit staat dus bij voorbaat vast.

Zorgeloos gelegd

Zorgeloze service zit in onze genen. Zoals het leggen van uw vloer. Dat kunnen we snel en vakkundig voor u doen. Met plezier.

Onze merken

Cotap
Belakos
Nouwens Bogaers
Jabo
Vivafloors
Moduleo
Therdex
TFD
Belakos
Brinker
De Munk Carpets
Brinck & Campman
Van Besouw

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE VLOER?

Maak een afspraak of vraag een offerte aan!

Contact