Over Wessels Wonen en Slapen

Wessels Wonen en Slapen is van oorsprong een solide en hecht familiebedrijf met een hart voor de regio. We kennen de mensen in Wesepe en omgeving. Het is onze passie om een vertrouwd adres te zijn waar mensen zich welkom voelen. Uw persoonlijke woonspecialist, met degelijke service, aandacht voor uw wensen en de zekerheid van topkwaliteit.

Wooncomfort, slaapcomfort en vloeren

Wessels Wonen en Slapen heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een eigentijdse woonspecialist. U kunt bij ons terecht voor zowel wooncomfort, slaapcomfort als vloeren. We hechten grote waarde aan kwaliteit. Daarom werken we samen met gerenommeerde leveranciers en vindt u bij ons uitgebreide collecties van de betere kwaliteitsmerken.

Makkelijk kiezen in onze showroom

Iets moois in gedachten? Een slimme oplossing nodig? Plannen, maar nog niet definitief?

Bij Wessels Wonen en Slapen raak je snel enthousiast. Waar vindt u in de buurt zo’n groot en veelzijdig aanbod vloeren, slaapcomfort, gordijnen en raamdecoratie? U wordt gastvrij begeleid door een ervaren woonadviseur, uw gids als u door de collecties van de bekende topmerken loopt.

Advies bij u thuis. Het comfort van zekerheid

Het gaat er om dat u zeker weet dat de uiteindelijke oplossing bij uw interieur past. Vakkundig advies is dan belangrijk. Een persoonlijk interieuradvies is ook mogelijk en biedt u alle zekerheid. We komen bij u thuis met een professioneel oog voor de situatie en uw specifieke wensen. Vrijblijvend en kosteloos.

Onze merken

Tempur
House of Happiness

OP ZOEK NAAR RAAMDECORATIE?

Maak een afspraak of vraag een offerte aan!

Contact